Ezzel a hajjal már láttuk, Miss Watson, de most is jól áll!

A változás meglehetősen szembetűnő, bár, igaz, ami igaz, Watson öt évvel ezelőtt már hajforradalmat robbantott ki tarkóig vágott frizurájával.

Néhányszor már tettünk említést Miss Emma Watson igencsak bájos megjelenéséről: az immáron 25 éves színésznő a szemünk előtt vált kislányból fiatal, vonzó nővé. Ha lehet azt mondani, a színésznő évről évre egyre szebb, stílusosabb és elegánsabb lett. Öt évvel ezelőtt egy merész fordulattal kislányosan rövidre vágatta le a haját, akkor fél világ a lába előtt hevert.

Emma Watson és öccse, Alex Watson ikertestvérek is lehetnének, pedig három év van köztük. Alex, bár hozzájutott egy rövid szerephez az első két Harry Potter-filmben, jelenleg modellkedéssel foglalkozik. (Fotó: Facebook)

Emma Watson és öccse, Alex Watson. (Fotó: Facebook)



Most pedig, ha már nem is annyira rövidre, de hátul tarkóig vágatta a haját, ami kifejezetten jól áll neki, egyre tovább erősítve a nőies vonalat. Rajongói Twitter-oldalán egyöntetűen üdvözölték a remekbe szabott új, Hair-mione (lefordíthatatlan szójáték Watson Henry Potter filmekben alakított Hermione figurájának nevére)  stílust.

Emma Watson. (Fotó: Twitter)

Emma Watson. (Fotó: Twitter)