Heti horoszkóp - Heti horoszkóp 2015. december 7-13.

Az Ikrek most könnyen megihatja a levét következetlenségének, a Rák minden munkát egyedól szeretne elvégezni, a Bak kellemes hétre számíthat.

Kos (március 21.-április 20.)
Borúlátó hangulatának nincs különösebb oka, mégis nagyon nehezen képes felülkerekedni rajta. Alapjában véve energikus és lelkes ember, ezért ezt a környezete sem érti.


Bika (április 21.-május 20.)
Igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha a dolgok végére szeretne járni. Már azt sem bánja, mert minden gondolatát leköti ez az ügy. Még egy kis türelemre van szüksége, és győzni fog.

Ikrek (május 21. -június 21.)
Keményen megrója a párját olyasmiért, amit el sem követett. Következetlenségének könnyen megihatja a levét, mert a kedvese nehezen tűri el az igazságtalanságot.

Rák (június 22.-július 22.)
Hiába próbálja a munkáját beosztani, nem jár sikerrel, mert túl sok feladatot vállal magára. Mindent munkát egyedül szeretne elvégezni, eszébe sem jut segítséget kérni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ami a szívén, az a száján, s ez nem vezet jóra. Olyan embert is megbánt, aki egy ideig biztosan nem felejti el. Pedig van, akinek segítsége nagyon jól jönne.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Még nincs itt az ideje az ünneplésnek, mert csak a csatát nyerte meg, de a háborút még nem. A nagy összecsapás csak ezután következik. Egy ravasz húzásra szüksége lesz.



Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem csak a saját akarata működik, s ezt ne felejtse el! Vegyen erőt magán a saját érdekében, és engedjen, mert ha makacskodik, akkor anyagi veszteség is érheti.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Némi kétely vegyül a boldogságába, de most nem érdemes azzal foglalkoznia. Élvezze a kettőjük között meglévő harmóniát, ne rontsa el fölösleges gyanakvással, féltékenységgel!

Nyilas (november 22.-december 21.)
Ne kapkodjon, nem sürgeti senki! Szerencsére van ideje alaposan mindent átgondolni. Rossz döntéssel hosszú távra megnehezíti az életét. Kár lenne vesztesként kikerülnie.

Bak (december 22.-január 20.)
Kellemes hétre számíthat, minden az elképzelése szerint alakul. Élvezze a sikert, az elismerést, de azért ne feledkezzen meg a szeretteiről sem. Magánélete mindennél fontosabb.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Akármibe is kezd, azt sikerrel meg tudja valósítani, ne kételkedjen önmagában, hanem bátran fogjon hozzá! Meg se hallja a megjegyzéseket és ne törődjön a gáncsoskodókkal!

Halak február (február 20.-március 20.)
Magánéletében kisebb súrlódás várható, mert könnyen félreértik egymást. Még ez a mosolyszünet sem tudja kikezdeni a viszonyukat, mert igen szorosan kötődnek egymáshoz.