Három éven át csalta a férje Gwen Stefanit - a dadussal

Az sztár előtt februárban lett világos, hogy véget ért a házassága.

Kirobbant a legújabb dadusbotrány, kiderült, miért is vált el olyan hirtelen Gavin Rossdale-től az X-Factor mentora. Gwen Stefanit a bébiszitterrel csalta a férj, amire a pár egy másik alkalmazottja hívta fel a figyelmet.

Gwen Stefani és Mindy Mann. Hasonló frizurával és ruhában. Fotó: Puzzlepix

Gwen Stefani szinte mindenhova magával vitte dadáinak egyikét. (Fotó: Puzzlepix)A US magazin értesülései szerint Gavin évekig sikeresen titkolta a viszonyt, Gwen azonban február elején szembesítette az iPadjén talált meztelen fotókkal és szaftos üzenetekkel. A külföldi lapok azt is tudni vélik, hogy a férj az idő tájt sem tudott hűséges lenni nejéhez, amikor ő harmadik kisfiúkkal volt várandós. Miközben az énekesnő a kórházban gyerekágyat feküdt, párja otthon hancúrozott a dadával.

Mindy Mann dadusról az elmúlt napokban az is kiderült, hogy mindvégig teljes egészében munkaadóját majmolta. Mind frizurák, mind ruhák tekintetében Stefanit utánozta a lány. A Rich Girl előadója teljesen összetört, amiért szerelme így elárulta. Az egészben azt fáj neki a legjobban, hogy kedvese egy olyan nővel tette mindezt, akire rábízta mindhárom gyermekét.