Férjtartást kell fizetnie - úgy tűnik, nem is keveset

A színésznő és Ryan Sweeting válása folyamatban van, melyről most újabb részlet látott napvilágot.

Egy 2013-ban megkötött házassági szerződés szerint férjtartást kell fizetnie az Agymenők sztárjának, amiért beadta a válókeresetet. Kaley Cuoco egészen pontosan szeptember 28-án nyújtotta be a papírokat, most, két hónappal később pedig már azt is tudni lehet, hogy komoly summák fognak hiányozni a híresség zsebéből.

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting. Fotó: Rex Features

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting. (Fotó: Rex Features)Azt egy ideje tudni lehetett, hogy egykori teniszcsillag belső vívódásai okozták a házasság végét, hisz Sweetingnek több évre visszanyúló drog- és alkoholproblémái voltak. A sportoló 2006-ban már volt egy ezzel kapcsolatos rendőrségi ügye, feltételezések szerint akkor fájdalomcsillapítókat próbált eladni. A ranglista egykori 65. helyezettje sérülései miatt kapott rá a gyógyszerekre, tavalyi hátsérülése miatt pedig ismét visszaesett.

Azoknál a sztárpároknál, ahol a nő nagyobb vagyonnal képviselteti magát a házasságban, igen elterjedt, hogy az ex ilyenfajta kárpótlást kér volt nejétől. Bár a dolog cseppet sem nevezhető fairnek, tekintve, hogy Ryan nem egy szegény teniszedző, Kaley aláírta a házassági szerződést, és ez most sajnos nem neki kedvez.