A Wikipédia szerint Király Viktor elveszíti a következő párbajt

A szigorú titoktartási szerződések ellenére többen tudni vélik, milyen eredménnyel zárul a The Voice második párbaja.

A tehetségkutató válogatója már lezajlott a tengerentúlon, a hétfő esténként műsorra tűzött epizódok közül egy sem élő adás, így persze a versenyzők már tudják, hogy továbbjutottak-e a műsorban vagy sem. A szigorú titoktartási szerződések miatt azonban egy hang sem hagyhatja el senki száját a dologgal kapcsolatban, hisz ki szereti, ha előre lelövik a poént.

A Wikipédia azonban, lévén a tartalmat szinte bárki szerkesztheti, előre lehozta, hogyan végződik a következő adás, ahol Viktor egy Jordan Smith nevű sráccal küzd majd meg. Tegnap késő délután szélviharként söpört végig a magyar sajtóban a felismerés, miszerint reménységünk kiesik a műsorból. Bár maga Viktor tegnap több sajtóorgánumnak is azt nyilatkozta, hogy az ilyen jóslásokat nem szabad komolyan venni, senki nem lehet benne eléggé biztos, hogy a hír nem légből kapott. Az internetes portál a The Voice, The Knockouts szócikkének táblázata, tegnap a "Loser", azaz vesztes oszlopba sorolta Viktort, mely feliratot nem sokkal később törölték.

A Wiképédia tudni véli, hogy Király Viktor átkerül Gwen Stefani csapatába. Fotó: Wikipédia/The_Voice_(U.S._season_9)

A Wiképédia tudni véli, hogy Király Viktor átkerül Gwen Stefani csapatába. Fotó: Wikipédia/The_Voice_(U.S._season_9)A ma reggel látható változat azonban még több információt hordoz a rajongóknak, ugyanis a tábla most színkóddal jelöli, ki az az énekes, akit egy másik mentor ment meg a kieséstől. Eszerint Király Viktor, Gwen Stefani csapatába kerül át, ami alátámasztja a tegnapi információkat, kiegészítve azzal, hogy a magyar versenyző bár vesztett, de megmentették a végső kieséstől.Az Amerikában született magyar tehetség a legutóbbi adásban óriásit énekelt és a párbajban szó szerint leénekelte a csillagokat az égről. A jövő heti rész előzetese szerint Rihanna segítette az énekeseket a felkészülésben, akit le fog nyűgözni, hogy Viktor be meri vállalni Alicia Keys egyik dalát. Egyelőre azt nem tudni, hogy hazánk fia mikor kerül adásba, mindenesetre reménykedünk, hogy a Wikipédia csak annyira ért a jósláshoz (már ha az persze), mint mi a kávézaccból való jövendöléshez.