Férje drogproblémái miatt adta be a válási papírokat Kaley Cuoco

A színésznő nem kapott ígéretet arra párjától, hogy valaha is megpróbálna leszokni.

Múlt pénteken került nyilvánosságra a hír, hogy alig 21 hónapnyi házasság után válik Kaley Cuoco és teniszcsillag férje, Ryan Sweeting. Az okokról senki nem nyilatkozott, de alig egy héttel az ügy kirobbanása után kiderült, Ryan függősége vert éket a szerelmesek közé.

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting. Fotó: Rex Features

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting. Fotó: Rex Features



Az egykori teniszcsillag belső vívódásai okozták a házasság végét, Sweetingnek több évre visszanyúló drog és alkoholproblémái voltak. Mikor Kaley és a férje összejöttek, a férfi éppen tiszta volt, az Agymenők sztárja semmit sem tudott problémáiról, mint kiderült szerelme nem az az ember volt, akinek hitte. A sportolót 2006-ban már volt egy ezzel kapcsolatos rendőrségi ügye, feltételezések szerint fájdalomcsillapítókat próbált eladni. A ranglista egykori 65. helyezettje sérülései miatt kapott rá a gyógyszerekre, tavalyi hátsérülése miatt pedig ismét visszaesett.

A színésznő támogatta kedvesét, azonban férje nem volt hajlandó megígérni neki, hogy tiszta marad, ezért döntött úgy Kaley, hogy ezt a harcot, már nélküle kell megvívnia Ryannek.