Végül ő nyerte meg a fenékversenyt

Új hősnőt avattak a Kardashian családban. Khloe alaposan rávert nővére fenekére, ha csak képletesen is.

Nyilván sokat töprenghetett azon Khloé Kardashian, hogy milyen különlegességgel tudná beelőzni nővérét. Életkorban ugyebár nem (Kim 34, Khloé 31 éves), bármennyire is szeretné.  A házasságok is a válások számának tekintetében sem tud vezetni - ő egyetlenegyszer ment férjhez (Lamar Odom NBA-játékoshoz), és egyszer vált el, míg Kim már kétszer is vette ezeket az akadályokat. Kim tudhatja magáénak a rövidségi rekordot döntött házasságot is, mindössze 72 napig volt férjnél - Khloé hat évig volt feleség. Szóval sokat töprenghetett a médiaszemélyiség, hogy vajon mivel is tudna egy kicsit is különlegesebb lenni, mint nővére, aki éppen második gyermekével várandós. És akkor rájött.

Khloé Kardashian. Fotó: Instagram

Khloé Kardashian. (Fotó: Instagram)Kim egyik erőssége - túlzás nélkül állítható - a feneke. Amíg mások takargatják előnytelen testrészüket, addig Kimye előnyt kovácsolt belőle - úgy viseli, mint legfőbb ékességét. Khloé pedig úgy döntött ebben a műfajban van neki is keresnivalója - minthogy ő is örökölte a Kardashian család nagytompor-génjeit -, ráerősítve legyőzheti nővérét.

Kim Kardashian és Kanye West. (Fotó: Rex Features)

A vesztes fenék "elballag" a színről - Kim és férje, Kanye West. (Fotó: Rex Features)Személyi edzőt fogadott hát, hogy hátsóját a legjobb formába hozzák, heteken keresztül szigorú edzéstervvel alakították a farpofákat, mígnem tegnap meg is mutatta őket. Khloé olajzöld, testhezálló ruhában ment be a valóságshow felvételére a Los Angeles stúdióba. Pontosan látszott, amit így akart mutatni a világnak: végre legyőzte nővérét, ma már biztos, hogy az ő feneke a nagyobb! Különleges teljesítmény, az ember nem is győz csodálkozni, diadalünnep, az már biztos.