Okostelefonokon is nézhető lesz az augusztus 20-i koncert

A délután fél ötkor kezdődő koncertfolyamot a MinDig TV-applikáció használatával nézhetik okoseszközeikkel azok, akik nem lesznek a helyszínen vagy csak távolabb állnak a színpadtól.

Okostelefonon is követhető lesz az augusztus 20-i budapesti ünnepi koncert az Antenna Hungáriával kötött megállapodás nyomán - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.

Kun Szabó István helyettes államtitkár közölte, hogy a délután fél ötkor kezdődő koncertfolyamot a MinDig TV-applikáció használatával nézhetik okoseszközeikkel azok, akik nem lesznek a helyszínen vagy csak távolabb állnak a színpadtól.



Az ünnepségek biztonságos lebonyolításáért felelős helyettes államtitkár hangsúlyozta, hogy a rendezvénysorozat ideje alatt félóránként elemzi az operatív törzs a beérkező meteorológiai információkat, és szükség esetén - a kész terveknek megfelelően - beavatkoznak, valamint lehetőség nyílhat programmódosításra is.

Az Országos Mentőszolgálat például egy bárhol felállítható, kisebbfajta kórházként működtethető egészségügyi sátorral is készül egy esetleges vészhelyzetre - emelte ki Kun Szabó István.