Gigadekoltázsa ennél már nem is lehetett volna ízléstelenebb

Kardashian egyszerűen nem tudja leállítani magát. Várandóssága ellenére olyan ruhákat hord, melyekkel folyamatosan túllő a célon.

Kim Kardashiatól felesleges lenne elvárni, hogy bájos kismamaruhákban flangáljon, de szűk, mélyen dekoltált ruháit igazán a gardróbja vállfáin hagyhatná.

Kim ezzel köszönte meg sok rajongójának támogatását. (Fotó: Sipa USA)

Kim ezzel köszönte meg sok rajongójának támogatását. (Fotó: Sipa USA)Egynémelyik túl passzent, van, amelyikből kihízott, némelyikben pedig egyszerűen visszataszítóan fest. Kim a napokban egy gigadekoltázsos poszttal ünnepelte meg, hogy követőinek száma elérte a 42 milliót, és a valóságshow-sztár húgának tegnapi születésnapi partiján sem rejtette el kebleit a világ kíváncsi pillantásai elől. A partira felöltött fekete összeállítás felsőrésze láthatóan már szűk Kardashian új alakjára, úgyhogy mellei majd kiestek az átlátszó, hálós anyagból.

Az ízléstelen, passzent ruhában nehéz lett volna eldönteni, hol gömbölyödik jobban a híresség, pocakja, hátsója, de a dekoltázsa is akkorát nőtt az elmúlt időszakban, hogy képtelenség lenne győztest hirdetni.