Ez már szinte bizonyíték a titkos viszonyra - felesleges volna bármit is tagadni

Ki nem néztük volna belőle, hogy ő erre is képes. A lelepleződés óta is csak maga alatt vágja a fát.

A 28 éves Christine Ouzouniannek kiadták az útját, amit nem is csodálunk, hiszen ki alkalmazna olyan dadát, aki korábban összeszűrte a levet a családfővel. A Jennifer Garner és Ben Affleck válása körüli újabb botrány tovább gyűrűzik, ami egyre rosszabb színben tünteti fel az új Batman-film sztárját.

Ben Affleck amerikai színészt a polgárháború sújtotta Kongóban dúló erőszakról hallgatja meg az amerikai szenátus külügyi bizottsága Washingtonban 2014. február 26-án. A sztár saját jótékonysági alapítványa révén évek óta segít a kongói lakosokon. (MTI/EPA/Michael Reynolds)

A People magazin szerint a napokban Jen elbocsájtotta a bébiszittert, aki azóta egy Bel Air-i luxusszállodában lógatja a lábát. Szemtanúk szerint Christine úgy tesz, mint aki éppen nyaral, sok időt tört a hotel medencéjénél, kihasználja a wellness-szolgáltatásokat és barátnőivel nevetgél álló nap. Nyilván furcsa, hogy miután valakit kirúgnak állásából, egyből egy borsos tarifájú hotelbe költözik be, de ennél is sokkal meglepőbb, hogy a magazin informátorai szerint nem más, mint Ben Affleck fizeti a cechet.

Ha ez igaz, egyikük sem moshatja magáról, hogy van köztük valami, és ezt már a színész képviselője sem tudja majd kimagyarázni egy mindent elmismásolni akaró hivatalos cáfolatban.