Salma Hayek fedetlen kebleivel hozza zavarba a nagyérdeműt

A színésznő kendőzetlen vallomásától és fotóitól mindenkinek leesik majd az álla.

Az Allure magazin augusztusi számától mindenkinek le fog esni az álla, ugyanis a gyönyörű Salma Hayek mutogatja benne hibátlan idomait.

Salma Hayek pikáns sorozatának egyik képkockája. Fotó: Facebook

Salma Hayek pikáns sorozatának egyik képkockája. Fotó: FacebookA pikáns fotókon a színésznő kebleit csupán saját kezei takarják. Az exkluzív felvételek alapján tényleg nagyon szerencsés fickó a színésznő férje, Francois Pinault Henri, nem mindenkinek van ilyen dögös, 48 éves felesége. Salma szerint azonban ő az, aki hálás lehet, hogy ilyen szerető társra talált:

Salma Hayek férjével és kislányával. Fotó: AFP

Salma Hayek férjével és kislányával. Fotó: AFP"Bárcsak tudtam volna fiatalabb koromban, hogy a tökéletes férfiba fogok totál belezúgni. Olyan sokat aggódtam amiatt, megtalálom-e valaha az igazit, emiatt viszont sok kétes pasassal randizgattam. Ha csak sejtettem volna, hogy ilyen szerető férjem lesz, akkor egy óriási személyes drámától kíméltem volna meg magam." - mesélte a magazinnak a színésznő.

Francois nem egy tipikusan szívdöglesztő férfi, ettől eltekintve csodásan bánik Salmával és közös kislányukkal, Valentinával.