Nicole Scherzinger nyuszis jelmezben - új szerelme karjában ünnepelt

Úgy tűnik, az énekesnő túllépett Lewis Hamilton dicső emlékén...

Nicole Scherzinger idén februárban még vigasztalhatatlan volt. Akkoriban szakított úgy harmadszorra a Forma1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal, most szinte az esküvő előtt. Ám úgy tűnik, ez a szakítás most tényleg végérvényes, Scherzinger kisasszonyt ugyanis már más karjában érte 37. születésnapja.

A nagy napot ugyanis 23 éves új barátjával, a futballista Pajtim Kasamival töltötte a görög Mykonos szigetén. Nicole-t olyannyira elvarázsolta a tenger és a sziget szépsége, nem beszélve  Pajtim kisportolt vonalairól, hogy tegnap le sem hunyta a szemét.

Hol van már az a mindig sugárzó gondtalan mosoly...(Fotó: Instagram)

Nicole kezd megvigasztalódni Pajtim oldalán (Fotó: Instagram)"Mykonos - el sem tudtam volna képzelni szebb születésnapot, mint erre a látványra kelni" - posztolta az énekesnő. "Nem is aludtam, nem akarok egyetlen pillanatot, egyetlen másodpercet sem kihagyni ebből a napból!"

Hogy Scherzinger tényleg feledhetetlenné varázsolta ezt a napot, mi sem bizonyítja jobban, mint az a kis nyuszis jelmez, amit fürdőruhájához húzott fel, ebben megjelenve vetette magát barátja karjába. Születésnapjához egyébiránt innen is gratulálunk!