Megmutatjuk: ez az idei esküvői trend

Egyszerű vonalú ruhák, pasztellszínű virágcsokrok jellemzik az idei esküvői trendet.

Halász Éva tervező a Rúzs és selyem című műsorban elmondta: a 2015-ös év esküvői ruháinak újdonságai a finom színek. A testszínek, a púderszínek is előkerültek a ruhákon, de az örök klasszikus alapanyag, a csipke mindig divat marad az esküvők világában, ahogy a tüllök is, amelyekből a vagányabb megoldások, a tépett formában felhasznált tülldarabok fiatalosabbá, hangulatosabbá teszik a ruhákat.
A 2015-ös esküvői trendet a nagyon egyszerű, lágy sziluettű ruhák jellemzik, tette hozzá Halász Éva.

A színpompás vagy a visszafogott, pasztell virágcsokor egyetlen menyasszony kezéből sem hiányozhat.



Viola Violetta virágszalon tulajdonos elmondta: az idei év egyik legkeresettebb fazonja a kicsi, kerek, tömött csokor, amely valamennyire mégis laza azáltal, hogy a virágok nem teljesen egy síkban helyezkednek el benne.

Hozzátette: nagyon keresett a pasztellszínű csokor, különösen a pasztell rózsaszín, a fáradt rózsaszín, az ilyen csokrot Viola a magasabb hölgyeknek ajánlja, illetve azoknak, akik olyan ruhát választanak, amelynek a szoknya része nem túl hangsúlyos.

Ritkábbak, de előfordulnak az élénk, intenzív csokrok is. Ezt többnyire a helyszín stílusa, illetve a menyasszony karaktere határozza meg, a kis, élővirág koszorúkat pedig többnyire vintage hangulatú esküvőkre választják.