Lenge öltözetben mutatja meg formás alakját Nyertes Zsuzsa

Mielőtt a legtöbb ruhadarabját ledobta volna a színpadon, a vetkőzésről lánya véleményét is kikérte a művésznő.

Nyertes Zsuzsa a szokásosnál merészebben vetkőzik egy darabban, ahol lenge öltözetben mutatja meg magát a közönségnek. A bemutatóra egy különleges zsírbontó technikával lendült formába. Az 56 éves színésznő után a mai napig megfordulnak a férfiak az utcán, ám ő mégsem elégedett teljesen önmagával. Zsuzsa a vele egykorú kollégáival ellentétben a mai napig vállal olyan szerepeket, ahol a szokásosnál merészebben kell vetkőznie, és bár jó géneket örökölt, elérkezettnek látta az időt, hogy külső segítséget kérjen, most néhány hete a Narl japán ultrahangos zsírbontó technológiájával formásodik.

"Egyedül lusta vagyok, de amikor megmondják, hogy mit kell csinálni, nagyon maximalista tudok lenni. Az edzőm, Szilvi egy olyan gyakorlatsort vezényel le nekem mindig, amivel a karom, a hasam, a hátam és a fenekem is jól meg van mozgatva, jó izomlázas is szoktam lenni. A kajálásra viszont nem figyelek oda. Szeretek jókat enni, és mivel eddig sem híztam el a finom ételektől, megnyugodtam, hogy ezután sem fogok" - mondta Nyertes Zsuzsa, aki fantasztikus formába lendült a premierjére.

Zsuzsa és edzője Rénes Szilvia mindent megtesznek a siker érdekében. Fotó: NARL Magyarország


"Ami még nagyon inspirált, hogy pont két héttel voltam egy új darab, a Nem válunk el bemutatója előtt, amikor ezt elkezdtem. Ebben egy színésznőt játszom, aki a második felvonásban neglizsére vetkőzik le. Megmutatom a dekoltázsomat, a karomat és a lábamat. Csak egy francia bugyi, egy neccharisnya és egy princess van rajtam, ahogy azt kell. Kérdeztem a 22 éves lányomtól, hogy nem ciki-e a színpadon való vetkőzés, mert nekem már az anyaszerepeket kéne játszanom. Azt mondta, hogy nyugodtan vetkőzz, mert az anyaszerep még csak itthon megy neked. Én pedig nagyon adok a véleményére" - tette hozzá.