Ingyen letölthető a víruskergetők Oscar-díjasa

Most frissült a CM Security: a vírusirtó már hetedszer kapta meg az víruskeresők világának legrangosabb elismerését.

Megint első helyre rangsorolta a CM Securityt a független tesztelő AV-TEST: az általuk átadott díj az IT biztonság Oscar-díjának is tekinthető. Annak alapján rangsorolják a víruskereső szoftvereket, hogy azok mennyire hatékonyan észlelik a vírusokat, illetve, hogy mennyire felhasználóbarát a kezelésük.

A beépített alkalmazás zároló azt jelenti, hogy a névjegyektől a WhatsAppon át a Facebookig jelszavas védelemmel zárhatjuk el az appjainkat a túlzottan kíváncsi szemek elől. Ezt kiegészítendő, bekerült a frissítésbe a zároló legújabb funkciója, a Lesifotó. Ez automatikusan fotót készít azokról, akik egy zárolt alkalmazás felnyitásakor kétszer is rossz jelszót adnak meg.

CM Security Vírusvédelem - Forrás: Google play

Díjnyertes antivírus motorja és többrétegű védelme védi (például tiltja a gyanús url-eket) és tisztítja, ezáltal gyorsítja a rendszert. Mintegy mellesleg – más szoftverekhez hasonlóan – megmutatja, hogy hol hagytuk a telefont, távolból megcsöngethetjük és zárolhatjuk vele az adatainkat. Zaklatás ellen is jól jöhet: blokkolja a nem kívánatos hívásokat.

A jól működő, magyarul is tudó CM Security innen letölthető – örömünket mindössze az ingyenes alkalmazásban futó reklámok ronthatják.