Letölthető a Vasárnapi nyitva tartás mobilapp

Két hónapja tartó adatgyűjtés után elindult a vasárnap is nyitva tartó üzletek és vendéglátóhelyek webes és mobiltelefonos térképes keresője.

A térképes kereső és a mobilalkalmazás több mint 3500 kereskedelmi és turisztikai egység adatait jeleníti meg. A megjelenített egységek információi a legtöbb esetben közvetlenül a cégtulajdonosok adatközlésével váltak elérhetővé, aminek köszönhetően a nyilvántartás nem csak üzletszám tekintetében, hanem az adatok pontossága szempontjából is a legjobb ingyenes adatbázisok közé tartozik.

Az adatok részletes leírással, pontos nyitvatartási adatokkal, elérhetőségekkel és képekkel együtt szolgálják ki az érdeklődő felhasználókat és vásárlókat. A törvény által nem érintett és ezért vasárnap is nyitva tartó üzletek listája folyamatosan bővül és frissül.

vasarnapi nyitvatartas

A fejlesztő a webes üzletkeresőt leginkább otthon, számítógépen való böngészésre ajánlja, a platformfüggetlen mobilverziót és az eltérő operációs rendszerekre fejlesztett mobilalkalmazásokat pedig útközbeni használatra (gyalogosan, autóban ülve, biciklivel) hiszen pontos GPS-adatokat csak a műholdakkal létrejött kapcsolat esetén tud megállapítani a rendszer, amely a „szabadban” sokkal egyszerűbb.

A webes térképes kereső ide kattintva érhető el, a rendszerfüggetlen mobilverzió itt, az Android rendszereken használható okostelefonos mobilalkalmazás pedig ide kattintva a Google Playből tölthető le.