A Dal 2015: Boggie megy Bécsbe!

Csemer Boglárka és dala, a Wars For Nothing képviseli Magyarországot a májusi 60. Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet május 19. és 23. között rendeznek Bécsben.

A döntős dalok elhangzása után a zsűri megfelezte a mezőnyt: a legtöbb pontot (28) Szabó Ádám Give Me Your Love című száma kapta, míg Boggie Wars for Nothing című dala 24, a Spoon Keep Marching Onja és  Mujahid Zoli Beside You című szerzeményével holtversenyben 20-20 pontot zsebelt be a zsűritől.

Az M1 és a Duna World csatornán, valamint a mediaklikk.hu/dal oldalon élőben közvetített döntőben a négy zsűritag - Rúzsa Magdi énekesnő, Rákay Philip, az MTV Zrt. vezérigazgató-helyettese (a zsűri szóvivője), Csiszár Jenő, az MTVA program-főtanácsadója és Pierrot előadó, dalszerző, producer - mellett az ötödik zsűritag ismét a közönség volt. A nézők ezúttal a végső négy közül szavazhattak SMS-ben vagy mobil applikáció segítségével.

Az élő show extra fellépője a tavalyi győztes, Kállay-Saunders András volt, aki Running című dalának egy új változatát adta elő az MR Szimfonikusok kíséretével.

Tovább A Dal 2015 hivatalos oldalára >>>

A Dal válogatóverseny döntője