Összefogott a DÉMÁSZ és a máltai szeretetszolgálat

Már több mint két ezer ügyféllel kötöttek megállapodást a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az EDF DÉMÁSZ együttműködésében. Kecskeméten hátralékos és tartozás nélküli ügyfelek is jelentkezhetnek.

Az elmúlt öt hónapban 3 ezernél is több érdeklődő jelentkezett az EDF DÉMÁSZ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Hálózat a közösségért elnevezésű hátralékkezelő programjába, és több mint 2 ezerrel szerződést is kötöttek - hangzott el az országban egyedülálló és példaértékű program nyílt napján, Kecskeméten.
Hallgassa meg!

Tartozással és tartozással nem rendelkező ügyfelek egyaránt jelentkezhetnek az áramszolgáltató szolgáltatási területén, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád megyében és Pest megye délkeleti részén.

A nyertes pályázó fogyasztók tartozásuk 50 százalékáig kaphatnak támogatást, legfeljebb 150 ezer forintot. 2014-ben és 2015-ben összesen 150 millió forint a keretösszeg, melyből 80 millió forint még rendelkezésre áll.

A pályázatokat az interneten kell benyújtani, de ebben a máltai szeretetszolgálatnál segítséget nyújtanak. A Hálózat a közösségért program célja, hogy az áramfogyasztók elkerüljék a kikapcsolást, a díjhátralék felhalmozását, és tudatos energiafogyasztókká váljanak.