Elsőként adta le az ajánlásokat Láng Zsolt

Alig 24 óra alatt a szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötte össze Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP II. kerületi polgármesterjelöltje. A több mint 1200 támogató aláírást tartalmazó íveket a helyi választási iroda vezetője kedden vette át a polgármesteri székért immár harmadszor induló Láng Zsolttól.

Elsőként adta le a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a főváros II. kerületében Láng Zsolt, aki nyolc éve irányítja a legzöldebb budai városrészt. A több mint 1200 aláírást nem egészen egy nap alatt gyűjtötte össze a Fidesz–KDNP színeiben induló politikus.

Láng Zsolt az átadás után a hirado.hu-nak elmondta: szeretné megköszöni a II. kerületiek részéről most is megnyilvánuló bizalmat és támogatást. A polgármester büszke rá, hogy egy 8 évig folyamatosan fejlődő kerületnek lehet a vezetője és szeretné, ha a megkezdett munkát október 12-e után is folytathatná.

Az összegyűjtött ajánlásokat Láng Zsolt augusztus 26-án személyesen adta át Szalai Tibor jegyzőnek, a helyi választási iroda vezetőjének, aki elmondta: a választási eljárásról szóló törvény értelmében, a II. kerületben 300 érvényes aláírás szükséges a polgármester-jelöltséghez.