Megszületett a színész hatodik gyermeke

Hatszoros apuka lett Kelsey Grammer.

Az ötszörös Emmy- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznek és feleségének kedden kisfia született - erősítette meg az örömhírt az amerikai People magazinnak a sztár szóvivője.

Kelsey GRAMMER amerikai színész a televíziós sorozatok dráma kategóriájában a legjobb férfi főszereplőnek ítélt elismerést fogja a 69. alkalommal odaítélt Arany Glóbusz-díjak (Golden Globe) átadási ünnepségén Los Angelesben 2012. január 15-én. Grammer a Boss című sorozatban nyújtott alakításáért részesült az elismerésben. (MTI/EPA/Paul Buck)

Kelsey Grammer  a televíziós sorozatok dráma kategóriájában a legjobb férfi főszereplőnek ítélt elismerést fogja a 69. alkalommal odaítélt Arany Glóbusz-díjak átadási ünnepségén Los Angelesben 2012. január 15-én.  (MTI/EPA/Paul Buck)A Gabriel nevű baba július 22-én reggel 8 óra 28 perckor látta meg a napvilágot 3700 grammal és 52 centivel. "Boldogok és izgatottak vagyunk, hogy a családunkban tudhatjuk ezt a szeretetre méltó kis fiatal urat. Nagyszerű kis ember" - írta közleményében a Grammer család.

Az 59 éves Kelsey Grammernek a kis Gabriel a hatodik gyermeke. Feleségével van egy kétéves kislányuk, Faith Evangeline Elisa, Grammer korábbi kapcsolataiból pedig négy gyermek is származik: a 30 éves Spencer, a 22 éves Greer, a 12 éves Mason és a 9 éves Jude.