Több lövéssel végzett feleségével a színész

A fegyver is előkerült, a gyilkosság oka is körvonalazódni látszik.

Michael Jace - mint azt megírtuk - helyi idő szerint hétfő este lelőtte feleségét, April Jace-t. A színész ezt követően felhívta a 911-es segélyhívót és bejelentette a történteket. A helyszínre kiérkező rendőrök őrizetbe vették, majd gyilkosság vádjával letartóztatták. A rendőrség az ügyben vizsgálódik, hogy a házaspár anyagi gondjai közrejátszhattak-e a gyilkosság elkövetésében.

A bűntény idején az 51 éves színész két tíz év alatti gyermeke is a házban tartózkodott, de a rendőrség nem tudja, hogy szemtanúi voltak-e a történteknek.

A 40 éves April Jace halálát több lövés okozta. A rendőrség megtalálta a gyilkos fegyvert, a pisztoly a hatóságok szerint a férjé lehet, bár egy vagyonnyilatkozatában azt tüntette fel, hogy nem rendelkezik fegyverrel.
A Los Angeles-i rendőrség szerint a színész ellen nem érkezett bejelentés családon belüli erőszak miatt. Mindenesetre Jace súlyos pénzügyi gondokkal küzdött, 2011-ben csődöt jelentett, és adósságai átütemezése után, tavaly decembertől a részletekkel is elmaradt.

A szomszédok nem hallottak veszekedést a házból, és jó szülőkként írták le a házaspárt.

Michael Jace és felesége, April. Fotó: Filmagic

Michael Jace és felesége, April. (Fotó: Filmagic)Jace korábbi feleségének barátnője viszont egy bírósági dokumentumban arról számolt be, hogy a színész nemegyszer erőszakosan bánt volt feleségével, Jennifer Bittermannel, 1997 augusztusában a falba verte a fejét a kiságyában síró gyerekük szeme láttára.

April Jace tíz évig tanítónőként dolgozott, majd tavaly márciustól egy keresztény magániskolában, a Biola Egyetemen a diákok és családjaik pénzügyi támogatásával foglalkozott.