Az interneten keresztül fenyegette meg Ron Werber Molnár Zsoltot

Az izraeli-amerikai tanácsadó a választások előtt Mesterházy Attila kampányát segítette, és saját bevallása szerint többször kőkemény vitákat folytatott Molnár Zsolttal, a szocialisták kampányfőnökével.

Az interneten keresztül fenyegette meg Ron Werber Molnár Zsoltot, a szocialisták budapesti elnökét. Az izraeli-amerikai tanácsadó a választások előtt Mesterházy Attila kampányát segítette, és saját bevallása szerint többször kőkemény vitákat folytatott Molnár Zsolttal, a szocialisták kampányfőnökével. Ron Werber most azt üzente: Molnár Zsolt adjon hálát minden egyes napért, amíg ő nem beszél.

„Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitom ki a számat” - ezt üzente Ron Werber az Indexen keresztül Molnár Zsoltnak, az MSZP budapesti elnökének. A lap szerint az izraeli-amerikai tanácsadó többször megismételte a fenyegető mondatot. Az MSZP-ben az a pletyka is elterjedt, hogy a választások előtt össze is verekedtek Molnár Zsolttal, Ron Werber ezt cáfolta, de azt elismerte, hogy kőkemény vita zajlott kettejük között.

Ron Werber a 2002-es kampány óta többször segítette tanácsokkal az MSZP-t. Idén Mesterházy Attila kampányáért felelt, Molnár Zsolt pedig a párt kampányfőnöke volt az országgyűlési választások előtt.

Sajtóhírek szerint többször is feszült volt a helyzet Ron Werber és az MSZP között: februárban a Simon-ügy kezelésén vitáztak, Molnár Zsolttal pedig - az Index információi szerint - elsősorban Rogán Antal vagyonbevallása és a helyzet kezelése miatt különböztek össze.

Ron Werber az áprilisi vereség óta nem dolgozik az MSZP-nek, a sajtóban azonban már nem először üzen a szocialistáknak és Molnár Zsoltnak. Április közepén a Blikknek arról beszélt: csak röhögni tudna azon, hogy az országgyűlési után az EP-kampány egyik felelőse is Molnár Zsolt. Most pedig az Indexen keresztül fenyegette meg a kampányfőnököt azzal, hogy adjon hálát minden egyes napért, amíg nem beszél.

Molnár Zsolt az elmúlt napokban állítólagos szkinhead kapcsolatai miatt került a hírekbe. A Magyar Nemzet mutatott be róla egy fotót, ami 1992. október 23-án készült a Kossuth téren, amikor a tüntetők kifütyülték Göncz Árpád, akkori köztársasági elnököt. Később a szocialista politikus a tömeggel együtt átvonult a Szabadság térre, az MTV székháza elé. A tömegben több szkinhed is volt, sokan közülük olyan, vagy ahhoz hasonló kapucnit viseltek, mint amilyet Molnár Zsolt. A politikus többször cáfolta, hogy szkinhed lett volna.

Molnár Zsolt volt az is, aki - sajtóhírek szerint - szabaduló bulit szervezett Zuschlag János egyik vádlott társának, amikor lejárt a börtönbüntetése. Az MSZP sajtófőnöke ezt februárban nem cáfolta. Továbbá komoly karriert futott be az interneten február elején egy felvétel is, amikor a Simon-ügy kirobbanásakor akarták kérdezni az újságírók Molnár Zsoltot a külföldön előkerült titkos vagyonról, de a kampányfőnök elfutott a kamerák előtt.

Molnár Zsolt jelenleg a szocialista párt budapesti vezetője, és az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke.