Láng Zsolt újra nekivág

Tavaly első budapestiként kapta meg Az Év Polgármestere díjat, folytatná a munkát a II. kerületben. Úgy látja, a fővárosban is egyre fontosabbak azok a közösségek, amelyek sajátjukénak érzik szűkebb pátriájukat.

Idén is megválasztják Az Év Polgármesterét. Tavaly ezt a címet Láng Zsolt, a II. kerület vezetője érdemelte ki, aki a Kossuth Rádió kedd reggeli műsorában elmondta, első reakciója az öröm és meglepetés volt, hiszen budapesti polgármester még sohasem nyerte el ezt az elismerést. Szerinte azt a hét-, most már nyolcéves munkát ismerték el, amelyet kollégáival a II. kerületben végzett, azokat a beruházásokat, fejlesztéseket, a mindennapi életet segítő intézkedéseket, amelyekkel igyekeztek és igyekeznek szerethető településsé tenni a nagyvárosnak ezt a budai zöldterületét.
Láng Zsolt a 180 percben

A díj azt is igazolta - tette hozzá -, hogy Budapesten is egyre fontosabbak azok a közösségek, amelyek ugyanúgy sajátjukénak érzik szűkebb pátriájukat, kerületrészüket, ahogyan ez vidéken jellemző. A díj pozitív üzenete, de az önkormányzat egyéb kitüntetései, elismerései is komolyan hozzájárultak ahhoz, hogy úgy döntött, szeretné folytatni a munkát, és ismét megméreti magát – mondta a 180 percben Láng Zsolt, aki úgy érzi, ezen a poszton segítheti leginkább a közösséget, a II. kerületet.