Napi horoszkóp - 2014. április 29., kedd

A mai újhold és részleges napfogyatkozás mindenki számára változást hoz.

Kos (márc.20. – ápr.19.)
A mai újhold és részleges napfogyatkozás hatására mélyreható, egyelőre talán nem is mérhető változások zajlanak személyiségében. Hatásuk vegyes: a jótékonyakat elsősorban anyagi helyzetén, munkájával kapcsolatban érezheti. Az új elkötelezettségek egyszersmind "rabsággal" is járnak: hobbijai, szórakozásai ideiglenesen háttérbe szorulnak.

Bika (ápr.20. – máj.20.)
Ne riadjon meg a kellemetlen felismerésektől: a mai újhold és részleges napfogyatkozás keltette frusztráció a későbbi nagy sikerek alapja. Ha elég keményen dolgozik az elkövetkező három hónapban, legdédelgetettebb vágyai valóra váltásához is talál támogatókat, párkapcsolata, társas viszonyai helyrejönnek, nyilvános szerepléseit siker koronázza.

Ikrek (máj.21. – jún.20.)
A mai újhold és részleges napfogyatkozás mély lelki átalakulásokat jelez. Mindez hatással van családi életére és párkapcsolatára is. Anyagi helyzetét leginkább családi támogatások, esetleg ingatlan üzletek, örökség révén szilárdíthatja meg. Partnere támogatását is elfogadja, de  a cserében támasztott követelmények ellen már berzenkedik. Döntse el, mit akar.

Rák (jún.21. – júl. 22.)
A mai újhold és részleges napfogyatkozás hatására átértékeli nagy ideáljait és baráti kapcsolatait. Ne keserítse el a Nagy Leleplezés: csak az értéktelen viszonyoktól kell megszabadulnia. Ha valamelyik barátja volt rossz hatással párkapcsolatára, most szerelmével is új fejezetet kezdhet. Miért is ne utazhatnának el valahova édes kettesben?

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)
A nagy lezárások és az izgalmas, új kezdetek napja - ez várható a mai újhold- és részleges napfogyatkozástól. A legnagyobb nyomásnak családi kapcsolatai vannak kitéve: ha nem akar elkeseredett hatalmi játszmákba bonyolódni idős hozzátartozóival, engedje ki a gőzt lomtalanítással. Karrierje, üzleti ügyei kimondottan szerencsésen alakulnak, érdekes és hasznos találkozók várják.

Szűz (aug.23. – szept.22.)
Csak közvetett módon érzékeli a mai újhold és részleges napfogyatkozás átváltoztató hatását. Talán belső elégedetlensége gyökeres szakmai változtatásokra ösztönözte: legfőbb ideje, hogy végre azzal foglalkozzék, amit valóban szeretne és amihez valóban ért. Ha komolyan veszi nagy álmait, baráti és ismeretségi köréből támogatókat talál megvalósításukhoz.

Mérleg (szept.23. – okt.22.)
Elsősorban pénzügyi stratégiáin kénytelen változtatni a mai újhold és részleges napfogyatkozás hatására. Bár nem fog egy nap alatt meggazdagodni, a befektetések, óvatos spekuláció megkönnyítheti a költségvetésén tátongó lyukak betömködését. Se barátai, se partnere nem díjazzák osztatlan lelkesedéssel viselt dolgait: győzze meg őket igazáról.

Skorpió (okt.23. – nov.21.)
A mai újhold és részleges napfogyatkozás párkapcsolatában, társas viszonyaiban jelez gyökeres változásokat. Ha jó házasságban él, a következő hónapok alatt sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz, mint életükben bármikor, amennyiben azonban már kiürült kapcsolatuk, megjelenhet életében egy sokkal alkalmasabb partnerjelölt.

Nyilas (nov.22. – dec.21.)
Napi szokásaiban jelez gyökeres változásokat munkahelyén a mai újhold és részleges napfogyatkozás. Mi lenne, ha egészségesebben, egyszersmind természetesebben élne? Kezdjen hozzá táplálkozási szokásai átalakításához már ma! Ha környezete nyüzsgése az idegeire megy, nyerje vissza lelki egyensúlyát otthona védőbástyái mögött.

Bak (dec.22. – jan.20.)
Hosszabb távú változásokra számíthat szerelmi életében a mai újhold és napfogyatkozás hatására. Amennyiben önromboló viszony rabja, azt fel kell áldoznia, hogy komolyabb, valóságos személyiségfejlődését szolgáló terveinek szentelhesse magát. Alkotókészségét is ideje lenne a neki megfelelő legértékesebb mederbe terelnie. Barátai, iskolatársai sokat segíthetnek.

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)
A mai újhold és részleges napfogyatkozás hatására felül kell vizsgálnia közvetlen kapcsolatait. Szakítsa meg a pletykálkodáson alapuló, semmire se jó viszonyokat és fordítsa figyelmét lelki fejlődésére, tanulásra. A valóságérzékkel és gyors helyzetfelismerő-készséggel kombinált vállalkozó szellem holnapi üzleti sikereinek az alapja.

Halak (febr.19.- márc.19.)
Egy korábbi életszakasz végét és új projektek kezdetét jelezheti a mai újhold és részleges napfogyatkozás. Legsikeresebben utazásai, a hosszabb-rövidebb tanulmányok, házassága és más társas viszonyai alakulhatnak, ha kommunikációval kapcsolatos területeken dolgozik, hosszú távú, jövedelmező megbízásokat kaphat. Egészsége azonban elég ingatag.