Síbalesete után óriási lábmerevítővel jár a hercegnő

Viktória, svéd királyi hercegnő tavaly év végén kisebb síbalesetet szenvedett az olasz Alpokban.

Viktória svéd királyi hercegnő arcán nyoma sincs a fájdalomnak. Sőt, mintha kifejezetten élvezné, hogy egy ormótlan, ám különös külsejű lábmerevítővel kénytelen mostanában járni. Történt ugyanis, hogy tavaly év végén a hercegnő családjával - férjével Dániel herceggel és kislányukkal - az olasz Alpokba indult pihenni. A hercegnő itt szenvedett kisebb balesetet síelés közben - a baleset okát nem hozták nyilvánosságra. Viktóriát magán helikopterrel szállították egy genfi kórházba, ahol röntgenezés után megállapították, hogy törés ugyan nincs, de kificamította a bokáját. A kórházból már egy óriási lábmerevítővel távozott.

Viktória svéd királyi hercegnő. Fotó: Rex Features Viktória svéd királyi hercegnő. Fotó: Rex FeaturesÁm még ez sem akadályozta meg a hercegnőt abban, hogy eleget tegyen hivatalos kötelezettségeinek. Így január 15-én már ott lehetett a Svédi Királyi Tudományos Akadémia Tobias-díjának  (öt évre szóló kutatási ösztöndíj) átadásán.

Viktória svéd királyi hercegnő. Fotó: Rex Features Viktória svéd királyi hercegnő. Fotó: Rex FeaturesA hercegnő fekete, térdig érő csipkeszoknyában, fekete selyemblúzban, szigorúan lapos cipőben, bal lábán pedig a szürle járókerettel jelent meg az ünnepségen. A széksoroktól pedig bort nélkül, fél lábon ugráva jutott el a színpadid, majd egy lábon ugrált fel a két lépcsőfokon a teremben ülők legnagyobb derültségére. Szerencsére azonban ezt az ugrálást most újabb baleset nélkül úszta meg...