A gyilkosság előtt csirkét belezett a kerekegyházi hasfelmetsző

B. Sándor a munkából tért haza, amikor részegen találta otthon élettársát, ezen feldühödött és megfojtotta a nőt, majd a hasát felvágta.

Előzetes letartóztatásba helyezte szerdán a kecskeméti nyomozási bíró a 45 esztendős B. Sándort, aki megfojtotta Kerekegyházán az élettársát, majd felvágta a hasát és kivette a belső szerveit. A férfi a nyomozási bírónak azt mondta: tettét megbánta - írja a baon.hu.

B. Sándor arra azonban sem a bíróságon, sem korábban a rendőröknek nem tudott magyarázatot adni tettére. A gyilkossággal gyanúsított férfi hétfőn, maga értesítette a rendőrséget, hogy megölte élettársát. B. Sándor kilenc éve ismerkedett össze az elvált asszonnyal. Összeköltöztek, majd közösen vásárolták meg a kerekegyházi Kölcsey utcai házat, ami B. Sándor szerint most 4 millió forintot ér. Mindketten italoztak, emiatt anyagi gondjaik lettek, a nő pedig elhanyagolta a háztartást. A szemben lakó idős nő járt hozzájuk időnként főzni, hogy meleg étel jusson az asztalra - tudta meg a baon.hu

Kerekegyházán egy 45 éves férfi bejelentette, hogy megölte a feleségét. A rendőrség elfogta a férfit - MTI Fotó: Noszlopy N. Miklós

A pár egyre többször vitázott, majd a vasárnap hajnalban, 2 óra körül a kerekegyházi Barneválból hazatérő férfi – aki elmondása szerint tyúkokat vágott fel és belezett ki a gyártósoron - ismét részegen találta a szobában a párját. Ezen olyannyira feldühödött, hogy több percen keresztül fojtogatta. A holttestet jó ideig magára hagyta, majd visszatért, és két konyhakéssel felvágta a nő hasát. A belső szerveket a disznóvágáskor használt műanyag kádba tette és kivitte egy használaton kívüli disznóólba. Ott találták meg a rendőrök, akiket a férfi hívott ki a házhoz hétfőn 6:15-kor.

A nyomozási bíró szerint tartani lehet a súlyos büntetéssel számoló B. Sándor elrejtőzésétől, illetve attól, hogy szabadlábon hagyása esetén megnehezítené a nyomozást, ezért előzetes letartóztatásba helyezte. A bírósági meghallgatást követően a nyomozók a férfit a kecskeméti börtönbe szállították.