Agyvérzést kapott Kozsó

A szomorú szamurájnak egy hajszálon múlott az élete.

Két héttel ezelőtt ijesztő hírek kaptak szárnyra Kozsóról: az újságcikkek öngyilkossági kísérletről szóltak, de biztosan csak annyit lehetett tudni, az énekest a váci kórház sürgősségi osztályára szállították, és komoly a baj. Most, hogy túl van a nehezén, Kozsó végre megtörte a csendet és a Storynak elárulta, mi is történt valójában.

Öngyilkossági kísérletről szó sem volt, de az tény, hogy Kozsót egy hajszál választotta el a haláltól: agyvérzést kapott, és napokra lebénult, csak néhány napja engedték ki a kórházból.

KozsóKozsó

Az Ámokfutók egykori frontembere éppen édesapja hetvenedik születésnapjára készült, amikor megtörtént a baj. Fejébe éles fájdalom hasított, szédülni kezdett, hányingere lett, a szája elzsibbadt. Csak pár szót tudott kimondani, azt is artikulálatlanul. A szerencséje az volt, hogy egy hölgy ismerőse, akit azóta mentőangyalának hív, épp nála volt. Egyből autóba ültek, és a váci kórházba rohantak.

Kiderült, Kozsó stroke-ot, azaz agyvérzést kapott, s az orvosok szerint, ha néhány perccel később érkeznek, Kozsó egész biztosan nem élte volna túl a borzalmat maradandó károsodás nélkül."Életem legborzalmasabb időszaka volt.

"Még soha nem éreztem magam ilyen közel a halálhoz" - mondta Kozsó, akiről hosszas kivizsgálások után kiderült, hajszolt életmódja és az évek során felhalmozódott stressz okozta agyvérzését, ezért most szigorú orvosi utasításra kímélő fokozatra kell kapcsolnia, s egy jó ideig csak félgőzzel dolgozhat.

Még több bulvár:

Kamerák előtt esett egymásnak Ganxsta és SP

"Újra összeköltözünk" - 11 év után békül az egykori sztárpár?

Minden diák Stohlt akarja

Újabb trauma: súlyos kór támadta meg Catherine Zeta-Jonest

Lecsúszott Diana gyűrűje Kate Middleton ujjáról

Kemény beszólás: vérig sértette Bangó Margitot Liptai