Napi horoszkóp: 2015. november 7., szombat

A Skorpió türelmetlen párjával, az Ikrek családi viszállyal küzd, a Rák nosztalgikus hangulatban van.

Kos (március 21.-április 20.)
Friss ötletekkel szeretne előrukkolni a munkahelyén, de erre nem sok lehetőséget kap, amit rettentően nehezményez. Igyekszik hangot is adni a sérelmének, amit nem vesznek jónéven a munkatársai, mert ők nem annyira nyitottak mindenre, és félnek az újításoktól. Ott gátolják, ahol csak tudják, ami mögött irigység húzódik meg. Ne féljen, lesz olyan főnök, aki értékeli majd.

Bika (április 21.-május 20.)
A munkahelyi gondjait ne vigye haza, igyekezzék még a lakása ajtaján kívül hagyni. Jobban teszi, ha folyamatosan nem rágódik rajtuk, mert csak az életét keseríti meg vele. Rosszkedvűen vagy mogorván még annyira sem képes a szeretteire figyelni, amivel újabb problémákat generál. Az otthona legyen a nyugalom és a béke szigete, ahol jól érzi magát, és kikapcsolódhat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Családi viszály ellen most nincs orvosság, ezért jobban teszi, ha egy időre szünetelteti a gyakori látogatásait. Az apró dolgokon indul mindig el a veszekedés, amiből pillanatokon belül sértődés lesz, emiatt nehézen tudnak szót érteni. Fejlett beszédkészségével és a jó humorérzékével megpróbálja a közvetítő szerepét magára vállalni, de sajnos a békéhez ez is kevés.

Rák (június 22. - július 22.)
Nosztalgikus hangulatban van és felidézi a régi szép időket. Tudja, hogy lehetetlen, hogy visszajöjjenek azok az idők, de azért szívesen feleleveníti a kellemes és izgalmas történeteket. Szerettei megértik és zokszó nélkül képesek akár többször is meghallgatni a már jól ismert eseményeket. Azért igyekszik másképpen elmesélni, hogy még érdekveszítőbb vagy viccesebb legyen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rendkívül ügyesen eligazodik a hatalmi harcokban és ügyesen lavírozik az érdekszövetségek útvesztőjében. Kénytelen felvenni a jól bevált álarcot, nehogy kilógjon a sorból. Érzi, hogy kivel hogyan kell beszélnie ahhoz, azért hogy a célját elérje vagy, hogy a konfliktusokat elkerülje. Tudja, hogy nem könnyű ez a szerepe, de kénytelen mindenképp elvállalni és eljátszani.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Az emésztése rendetlenkedhet, ezért fontos komolyan venni a fellépő tüneteket. Mert testi tünetei mögött lelki problémák húzódnak meg. Ezért érdemes alaposan átgondolnia, hogy az epe vagy a máj panaszai mögött milyen meg nem oldott gondok lapulnak. Az epe panaszok a sérelmek dédelgetésére utalnak, míg a máj esetében a felgyülemlett harag az oka mindennek.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Igen előnyös kölcsön felvételére van lehetősége, de most meg se hallja az ajánlatot, mert hosszú távon csak ráfizethet. Inkább törődjön bele, hogy későbbre kell halasztania a terve megvalósulását, mint rossz üzletet kössön és abból anyagi kára legyen. Később, amikor rájön, hogy rossz lóra tett, akkor már nem lesz módja változtatni és viselheti a döntése következményeit.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Túlságosan türelmetlen a párjával csak azért, mert nem olyan óriási léptekkel halad a változás útján, ahogyan azt elképzeli. Inkább értékelje az igyekezetét és a jó szándékát, hiszen nem is olyan könnyű máról holnapra változtatni a megrögzött szokásain. Vegye figyelembe, hogy mindenhez idő kell, arról nem is beszélve, hogy inkább járjon élen és most mutasson jó példát.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Intellektuális szintje magas, rendkívül érdeklődő és szeret olvasni. Nem sajnálja a pénzt a könyvekre, de az utóbbi időben túlzásba viszi a könyvesboltok látogatását. Még ha csak nézelődne, abból nem lenne baj, de nem képes ellent állni a kedvére való könyveknek. Azon kívül, hogy anyagi csődbe is kerülhet, a sok könyv miatt nagyon hamar lakáscserére is szorulhat.

Bak (december 22. - január 20.)
Nem nézi jó szemmel a vetélytársa sikerét és emiatt csak fortyog magában és folyamatosan emészti magát. Alig képes a feladataira koncentrálni, mert szinte egésznap csak ezzel foglalkozik, ahelyett, hogy ellesné a trükkjeit. Nem az ördögtől való dolog, ha az ellenfele módszereit elsajátítja, mert sokat tanulhat belőle. Persze ezúttal a hiúságát háttérbe kellene szorítania.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nem ül a babérjain és mindent meg tesz a siker eléréséhez, amihez inkább most a rövidebb utat választja. Ez nem jó ötlet, hisz súlyos tévedésekhez vezethet, mert nem fordít kellő figyelmet a részletekre. Pedig az ördög a részletekben rejlik, és mire észbe kap, akkor már lehet, hogy a hibákat nem áll módjában kijavítani. Előbb gondolkodjon, utána cselekedjen.

Halak (február 20. - március 20.)
Nem érzi jól magát a munkahelyén, de az álláskeresésre nem alkalmas a mai nap. Ugyanis a bolygók nem látják el a változtatáshoz szükséges pozitív energiával. Túl sok nehézséggel kellene szembenéznie és megbirkóznia, ami igen hamar a kedvét szegné. Jegyében tartózkodó Neptunusz nem teszi magabiztossá, pedig a jó fellépés a sikerhez eléréséhez elengedhetetlen.